Loading
Vliegplein 14D | 9991 Adegem

CreaDomotics laat alle huiselijke electronica met elkaar communiceren in 1 centraal en compleet systeem.
Zo krijg jij de wereld aan je vingertoppen en bepaal je met 1 kleine aanraking alle omgevingsfactoren.

Éen centraal systeem, oneindig veel toepassingen
  • Verlichting – LED-verlichting
  • Audio – Video
  • Camerabewaking – Toegangscontrole
  • Aanwezigheidsdetectie – Rookmelder
  • Telefonie – Videofonie
  • Temperatuurregeling
  • Zonnepanelen
  • IT – Netwerkbeheer
  • Tuininstallaties
One touch away

CreaDomotics laat alle huiselijke electronica met elkaar communiceren in 1 centraal en compleet systeem.
Zo krijg jij de wereld aan je vingertoppen en bepaal je met 1 kleine aanraking alle omgevingsfactoren.

CreaDomotics voor iedereen

Als je woorden als ‘electronica’, ‘domotica’, ‘bedieningspaneel’,… (nog) niet dagelijks gebruikt, schrikken ze je misschien wel af. Onterecht!
CreaDomotics gebruikt een heel toegankelijk, eenvoudig en intuïtief systeem. Het maakt gebruik van logische keuzemenu’s met afbeeldingen en iconen, waardoor echt iedereen er vlot mee leert werken.
Je bepaalt ook zelf op welk apparaat de bedieningsapp wordt geïnstalleerd. De aansturing gebeurt vanop elke gewenste afstand.
Domotica verruimt dus ook de wereld van mensen met een beperkte mobiliteit!

De toekomst van onze planeet

Door enkele slimme ingrepen van ons domotica-systeem, kan je heel wat besparen.
Zo zal de verwarming nooit meer nodeloos blijven aan staan en ‘weet’ het systeem wanneer de verlichting uit mag. Dit heeft niet alleen een gunstige invloed op jouw verbruiksfactuur, maar ook op het milieu.

Eenvoudige installatie

Bij een nieuwbouwproject, zijn alle opties natuurlijk open. Als er genoeg kabels worden voorzien, kan je het systeem uitbreiden en aanvullen naar hartelust.
Maar CreaDomotics installeert jouw systeem ook in een bestaande woning en indien nodig zonder kapen breekwerk!

Crea Domotics is sinds 1991 een gevestigde waarde op de elektriciteitsmarkt en sinds 1998 op de KNX-domoticamarkt. We zijn dan ook met trots een van de grootste spelers in de systeemintegratie.

Ons team van experts voert alle werkzaamheden zelf en met de grootste zorg voor je uit. Van slijp- en kapwerk tot de volledige afwerking en programmatie van jouw systeem. Uiteraard voldoen alle materialen en toestellen aan de geldende normen, waardoor we jou de hoogste garanties kunnen bieden.

Elk project is uniek en vraagt dus een unieke oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je die bieden. Je ontvangt van ons een gedetailleerde beschrijving van de werken en de benodigde materialen. Je betaalt nooit meer dan wat er op de offerte staat.

Dankzij Crea Domotics communiceert al je elektronica in huis met elkaar via één centraal systeem. De wereld ligt aan je vingertoppen. Met slechts één aanraking bepaal jij je ideale omgevingsfactoren.

The future is only

1

Kom langs in onze showroom(s)
Je bent van harte welkom in onze showroom om kennis te maken en je te laten inspireren door de wondere wereld van domotica en automatisatie. We laten je genieten van de vele mogelijkheden en geven je heel wat ideeën mee naar huis.

Brainstorm samen met onze digitale architect
Overtuigd van ons concept? Dan stellen onze experten een voorstel op maat op, gebaseerd op jouw wensen en verwachtingen.

arrowdown
2

Ontvang jouw voorstel en projectbeschrijving op maat
Jouw project wordt tot in de puntjes voorbereid en uitgeschreven. We overlopen het document samen met jou, zodat we zeker zijn dat al je verwachtingen zijn ingelost.

arrowdown
3

Zorgeloze installatie en implementatie

Na jouw goedkeuring wordt je volledige installatie met zorg geplaatst en geïntegreerd in je woning. Je bent nu helemaal klaar om jouw smart home in jouw voordeel te gebruiken!

arrowdown
4

Optimalisatie van jouw systeem

Nadat je je nieuwe smart home een tijdje hebt gebruikt, kan het zijn dat bepaalde zaken nog wat meer verfijnd of aangepast moeten worden. Geen enkel probleem, onze expert komt opnieuw bij jou langs om de gewenste wijzigingen door te voeren.

arrowdown
5

Ook na installatie blijven wij jouw partner

Zit je nog met vragen of heb je te maken met een technische storing? Wij laten je na installatie niet in de steek. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en doen er alles aan om je zo snel mogelijk uit de nood te helpen.

arrowdown

Crea Domotics ondersteunt je van bij het prille begin tot oplevering en lang daarna

CONTACT