Loading
Vliegplein 14D | 9991 Adegem

Het juiste team voor uw project

CTO
BENJAMIN VAN DEYNSE

Benjamin Van Deynse is een ondernemer met een uitgebreide technische kennis en een sterke, analytische denkwijze. Complexe materie vertalen naar mensentaal is zijn doel én zijn unieke talent!

CFO
DIDIER VAN SPEYBROECK

Didier Van Speybroeck is zaakvoerder van verschillende bedrijven, een ondernemer in hart en nieren. Hij is geboeid door IT en cijfers. Die combinatie maakt van hem een CFO die de cijfers écht begrijpt en tot leven brengt.

LEGAL OFFICE

CHRISTOPHE STRYPSTEEN

Fiscaal recht · Zakenrecht · Familierecht · Nalatenschapsplanning · Vennootschapsrecht

Automatisering en domotica is er voor iedereen en voor elk project. Ontdek onze drie inspiratieruimtes, aangepast aan verschillende sectoren. Kom langs voor een gedetailleerd voorstel op maat. Wij begeleiden je niet alleen voor en tijdens de installatie, maar ook daarna dankzij toegang vanop een afstand.
Crea Domotics heeft maar liefst 30 jaar ervaring in automatisatie en 20 jaar ervaring in KNX op de teller.
Ondertussen bestaat ons team uit 12 experten. We realiseerden honderden projecten in heel Vlaanderen en zijn pionier in de integratie van de nieuwste technologieën.

1570701962387
ONS TEAM

Het succes van Crea Domotics is te danken aan dit fantastische team. Eén voor één dragen onze medewerkers de filosofie van het bedrijf uit en vullen ze elkaar perfect aan. Onze kennis en expertise houden we up-to-date door regelmatig interne en externe opleidingen te volgen. Zo houden we de vinger aan de pols in een markt die bijzonder snel evolueert. Kortom, bij ons team is jouw project in goede handen.

JOBS

Momenteel geen actieve job aanbiedingen

CONTACT