Loading
Vliegplein 14D | 9991 Adegem

Automatisatie en domotica buitenshuis

Sfeervolle buitenverlichting

Geniet je graag van een gezellige tuin? Dan is sfeervolle en stijlvolle buitenverlichting geen overbodige luxe. Wat als je die ook nog eens automatisch kunt bedienen?

Gedaan met felle buitenlampen met een bewegingssensor die steeds aan en uit springen! Kies voor speciale verlichting die sfeer en praktische voordelen combineren, zoals indirecte verlichting op wanden waarbij een kap het directe licht afschermt en een zacht, indirect licht op de muur werpt. Creëer prachtige effecten met buitenverlichting die niet alleen ’s avonds, maar ook overdag een esthetische meerwaarde betekenen voor je tuin.

Automatisatie van poorten, hekken en deuren

Nooit meer uit de auto moeten stappen om de poort te openen … Klinkt als een droom? Wij zorgen ervoor dat het werkelijkheid wordt. Crea Domotics installeert alle vormen van automatisatie op bestaande structuren, waaronder schuifhekken, draaihekken, kantel- en sectionaalpoorten, binnen- en buitendeuren en zelfs rolluiken. Denk bijvoorbeeld aan parlofonie en videofonie, maar ook aan bewegingssensoren, camerabewaking en toegangscontrole, die je overigens stuk voor stuk via je computer, tv, smartphone of een combinatie daarvan kunt bedienen!

Wifi-netwerken voor buiten

Werk je graag op je terras of in je tuin? Misschien heb je achteraan je tuin wel een poolhouse of lounge staan waar je graag geniet van het mooie weer met je tablet of smartphone in de hand. Je internetverbinding hoeft alvast geen probleem te zijn! Crea Domotics biedt niet alleen wifi-oplossingen aan voor binnenshuis, maar ook voor buiten. Oplossingen die bovendien heel eenvoudig te installeren én waterbestendig zijn!

CONTACT